Taks er et langsomt voksende træ, der er udbredt i Centraleuropa. På trods af sin langsomme vækst er taksplanten en fantastisk hækplante. Den bliver op til 7 meter høj og en til tre meter bred. Dens blade producerer lyse røde bær, der tiltrækker fugle. Ud over at lave en god hæk, er det en fremragende stedsegrøn hækplante. Dens størrelse og løv gør den til en vidunderlig tilføjelse til enhver have. Brugt på denne måde giver det en smuk og hjemlig baggrund.

Udover sin brede omkreds, vokser Taxus Baccata også godt i skyggen. Det er en attraktiv plante, der kan tåle meget skygge. En veletableret plante af denne art vil producere klynger af tre eller flere træer. Træets frugt er en lækker snack til en sulten fugl. Derudover er takstræet en perfekt måde at pifte din have op på! Dens blade er duftende og holder din have frisk og duftende.

Dette træ tilhører de tempererede træer. Træet er et populært træ i Europa. Planten kan dyrkes fra stiklinger. Arten er også hjemmehørende på kontinentet. Dens rødder er små. Det er derfor, planten er så alsidig.

Taxus Baccata kan nemt vokse i en bred vifte af klimaer. Det er også muligt at finde denne taksart i naturen flere steder i verden. Dette træ anses generelt for at være dyrket. Derfor er den populær i haver og byområder. Bestil den mest populære hækplante i Tyskland nu. Besøg venligst vores hjemmeside for dette.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *